Emlékfalat állított az önkormányzat a miskolci sportolóknak

Megosztás

Kiváló teljesítményük elismeréseképpen olimpikonok és paralimpikonok állítottak márványtáblákat egy emlékfalra, már fel is avatták.

Miskolci olimpikonok és paralimpikonok előtt tiszteleg Miskolc MJV Önkormányzata azzal az emlékfallal, amelyet ma délelőtt avattak fel a Miskolc Városi Sportcsarnok oldalán. A márványtáblákon olyan sportolók nevei kaptak helyet mások mellett a labdarúgás, az atlétika, a kajak-kenu, a kerékpár, a súlyemelés, a sportlövészet, a birkózás, a biatlon, a dzsúdó, a sízés, vagy éppen a bocsa sportágaiból, akik valamelyik nyári vagy téli olimpián indulva értek el szép eredményt, ezzel Miskolc jó hírnevét is öregbítve.

A miskolci olimpikonoknak emléket állító márványtáblákat Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere és Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára avatta fel, az ünnepségen beszédet mondott Géra Imre, miskolci olimpikon, aki mécsest is gyújtott az emlékfal előtt, azok előtt a sporttársai előtt tisztelegve, akik már nincsenek közöttünk – közölte szerkesztőségünkkel a Városháza. (Kép: Minap.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek